kommer inte på en passande rubrik

Nu så här i mitten på juni så börjar alla förbereda sig inför Falsterbo och nästan alla kvalen är klara iaf så är de 3 wildcarden från Hippson utskickade och Amatör tourens 63 deltagare är bestämda.!
minn dröm är fortfarande att rida i Falsterbo! och när hippson började med sina wildcard så såg jag en chans..! men tyvärr missade jag chansen iår och detta är sista ponny året.. men jag får fortsätta kämpa och vem vet vad som händer i framtiden..

Jag ville ha wildcardet för ponny dressyren och jag ligger faktiskt på 6 plats av D-ponnyerna *(kommer inte ihåg var jag låg när wildcardet delades ut 1juni) men det är ganska långt ifrån.. men ändå så nära!

mitt nästa dröm mål är såklart SM iår men tyvärr så kommer jag nog inte hinna kvala då Sm går i mitten på aug. och de från sösdala hörde av sig efter vår förfrågan om man fick byta klass på söndag om jag lyckades kvala på lördag.. men de fick man inte då man måste vara färdigkvalad innan anmälan går ut.. och efter helgen så är där bara 2 nationella tävlingar kvar och man behöver 2st ritter på 64% i FEI programen. men man vet ju aldrig och hoppet är det sista som lämnar människan!!!

men nu ska jag iväg och sen ska jag ut en sväng på tess.. hon ska få busa lite runt åkern xD

bjuder på en bild från klubbtävlingen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0