besök på citykliniken

Ingen skola idag då jag skulle till Citykliniken och kolla hjärtat och mitt kolestrol.
började med att läkaren pratade lite och ställde olika frågor, sen lyssnade han och då hörde han att jag har oregelbunda slag, så fick göra ett EKG, blodtryck och blodprov till både hjärtkollen och kolertrol.
ville kolla kolestrolet då både mormor och morbror har för högt.
när vi kom hem så ringde läkaren och sa att vi skulle inte åkt hem.. men sjuksystern hade gjort fel hon skickade hem oss läkaren ville prata med oss så han fick ta det på telefon ist... han ville skicka mig vidare till specialist eftersom jag har orytmiska slag, så han skulle skicka en remis och sen får vi väll se vad som händer.
lite orolig blir man ju för hjärtat är ju trots det viktigaset i kroppen.

hästarna fick vila idag då jag inte mår så bra och kände att jag behövde sova ut.. kan nog bero på att man missat en del timmar i lördags,
när man vaknade så fick man reda på att vi hade 3hästar i den ena hagen och 1 i den andra... opps!
lille hoppsan ville hälsa på hos de stora flickorna xD.. grinden var trasig men ingen skada sked och Madenta och Tess hade varit snälla vid henne.. men Nisse var något orolig över sin kompis.
fick fixa grinden och sätta tillbaka Hoppsan i sin hage!... tur att man bara her delat av hagen så hon inte kom utanför utan "bara" in till Madenta och Tess.

ikväll är det sesongstart av Svenska Hollywood fruar! 21:00 på TV3 :D
nu skulle det vara fler fruar.. kul och se hur de har det och hur sverige ska reagera på deras åsikter... ngn ny Anna Anka?!


ha det bra!
xo Evelina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0