Hoppträning på skolan

Idag hade vi vår träning för Sandra Rupar en av ridlärarna på skolan, men hon är den som är mest hoppinriktad :) hennes träningar är lite som Jennifer sså man är ju van vid hur hon lär ut osv.

jag valde Amanda då jag vet med mig själv att mitt problem och mål är INTE att hopp högt utan att hitta en bra avsprångspunkt och att få hästarna att hoppa så bra som möjligt. och Amanda är ju inte skolans bästa hopphäst direkt men är lite speciell att rida då hon går och slår lite med huvudet ibland mellan distanser m,m vilket gör att jag måste fokusera mer på att vara stilla och vänta på hindret och inte fixa för mycket vilket jag gärna gör,,, och hjälper hästarna lite för mycket ibland.. men Sandra tyckte att jag red bra och jag är nöjd.
avslutade med en bana på 90-1m vilket känndes alldeles lagom för då kan jag rida avslappnat men jag fokuserar ändå (blir lätta att man slarvar om det är för lågt) 
några av sprången blev riktigt fina och känndes bra.! 

avslutande oxer på 1m!... fina häst :D
Sandras komentar i språnget... Utmärkt!
hihi det hör man klart och tydligt på filmen :P


Efter skolan följde Hanna med mig hem så vi red ut tsm! jag skulle ju ändå rida Bacardi :)
Hanna lånade Tess och så red vi ut! inte världens bästa väder men kul hade vi iaf...
jag sa åt hanna att länga lite på tess steg då jag så att hon ville det + att hanna fixade henne bra.. men tror att Hanna la till ngn millimeter för mycket tryck så hon började galoppera ist och sen var Tess busig och lite halv galen resten av vägen .. opps! jaja lätt hänt när man inte ridit känsliga hästar på ett tag och inte känner hästen.

När vi hade lämnat Hanna så stod Madenta näst på tur!
Blev lite hoppning för henne mest för att jag vill förbättra mitt skänkel läge och fortsätta på jobbet från träningen på skolan... gick väll helt okej hon var ganska spänd då det blåste en del så sprången blev inte så bra men tycker att min skänkel blir bättre och bättre... jga har ju tappat en del av hoppkänslan då jag har haft uppehåll sen december!

litet skutt med min pärla!


Mormor har även varit här idag... hämtade mina stövlar! :D


Kommentarer
Postat av: angelica

Kan du inte lägga ut filmen från hoppningen på skolan med amanda? hade varit roligt att se :) kram

2010-03-30 @ 21:55:37
Postat av: evelina Wahlström

kan jag väll :P

2010-03-30 @ 22:43:57
URL: http://evelinawahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0