Tävling!

Då var årets andra tävling avklarad och det blev en låång dag!... hade har varit hemma nu i ca 2timmar.
när vi kom hem så fick Tess gå ut en sväng då hon hade stått i transport nästan hela dagen.. stakare :(
tillbaka till tävlingen då...

LA:1-slutade på 64% vilket är en stor förbättring sen Malmö där hade jag 58% hon känndes inte helt 100 så vi kan bättre. men är nöjd då det är regionalt och det blir ju mer krav från domaren då. + att nu behöver jag bara 1 start till i klass utan öppnor,slutor,enkla byten för att få starta dessa klasser i Nationellt (behöver ju 62% i regionala klasser för att få starta nationellt)

Efter många timmars väntan så tog vi ute Tess och började med att promenera då hon hade stått länge och då är det inte snällt att börja rida direkt.

LA:P1-slutade på 58% även det var en förbättring från sist.. då jag red på 56%
hon var sjukt fin på framridningen.. allt flöt på bra och hon hade vikten på bakbenen och gjorde fina skolor. men tyvärr försvann allt det när vi kom in på banan... blir så ledsen när det sker vet egentligen inte vad som är felet men det känns som om hon inte tycker det är kul, en annan faktor till resultatet kan ju vara att hon fick stå i transporten väldigt länge och det gör ju en seg.. men känns ändå konstigt då hon var fin på framridningen.
men det var ju samma sak i malmö men det var bättre idag så det går frammåt!

nu vet jag inte hur tävlingsplaneringen ser ut men jag har planerat att starta i Färs i slutet på mars men vi får se hur det blir.. jag tänkte starta någon lokal innan och se om hon är bättre framme och villig och då vet jag ju att det kanske är programet som hon tycker är för jobbigt... men hon gör ju allting bra på träning så vi behöver väll hitta tilliten och hitta det extra roliga i tävling..!

nu ska jag titta lite på tv och sen blir det sova!
imorgon blir det att skritta ut Tess och Madenta ska nog också få sig en liten runda :)
xo Evelina!

Kommentarer
Postat av: daniella

om man ska rida nationellt måste man väl rida rvå klasser med skolor och få över 62% för att få rida natiobellt??

2010-03-06 @ 22:46:06
URL: http://ladydanne.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Bra jobbat Evelina! =) Det är ju bara er andra tävling tillsammans, är ju alltid svårt att veta hur en häst reagerar/fungerar på tävling. Fortsätt jobba på! =)

2010-03-07 @ 19:22:42
URL: http://teamjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0