Lördag.. tävlingsfri helg!

Ibland är det skönt.. IBLAND! men hade jag kunnat hade jag tävlar varje helg :P men det går inte man är ju människa och även om man har 2 hästar så måste man vila ibland. men nästa helg blir tuff.!
Lördagen ska vi till Älleköpinge och ha Klubbtävling... tänkte att Tess fick starta där! vi får se hur det går blir 80,90cm! har inga förväntningar utan ska bara bli kul! förhoppningsvis har jag mer kontroll än sist :P
Söndagen blir det åsbo Dressyr med Tess. och nu har jag bestämt mig för att ´jaga ska kvala till FEI nationellt! alltså kommer jag starta LA:P1 som vanligt men även LA:1 men dock Lokalt :/ men de hade inte den klassen i regionelt och jag vill inte lära mig ett nytt program så det fick bli så.
jag och Tess får ju bara starta LA lokalt (är uppklassad från LC,LB) men det gör inget :P

men iaf idag har jag mest tagit det lugnt då jag är psyktiskt trött vet ej vrf men blir så ibland.
vi var och hämtade Hö vid 10:30 och runt 14 åkte vi till Älleköpinge med Tess det stod lite hinder framme så jag passade på att hoppa lite! vilket gick super! lite omhoppningsvängar fick vi till och hon bara flyger! underbara ponny!
sen här hemma så har jag fixat en liten hage till hoppsan där hon kan äta gräs och bli lite tjock.. stackaren har ju inget fett på sin lilla kropp och nu har Nisse flyttat så nu ska hon äta upp sig. hon är även klippt och fin då hon kliade sig ngt fruktansvärt och hon va super duktig stod helt still! mamma fick hålla i ena örat när vi skulle ta halsen.. annars var hon snäll! hur många 1åringar står sitll när man klipper?!


nu ska jag bara sitta här och lata mig och snart är maten klar.. kyckling! gott!
xo Evelina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0