Pay & jump!

Idag har jag och Tess debuterat vår "hoppkarriär" hihi!
gjorde det på Gärds pay & jump.. 70,80cm det gicl väldans bra och jag hade inga förväntningar men tess fixade allt super.. ända minus var väll att det gick anningens for imellanåt .
till resultaten..!

70cm: 4fel - en rivning,, kom lite fort i en linje och när jag ville tillbaka tittade tess på molnen :/ så hon hann inte upp ordentligt jaja!

80cm: felfri! känndes bra! men det gick på gränsen till för fort då det var ganske okontrolerat för MIN smak! men runt kom vi och det var inga direkt svårigheter.. men vi låg ganska ristgt till inför nr 3 då de tvar slutning ner vilket jag inte registrerade då jag inte red den vägen sist och gick inte där när jag planerade vägarna.. så hon hoppar av vääldigt nära och landar långet efter och sätter full fart.. men vi hade kort distans till nästa så fick ta tag ordentliget och fick ner henne så hon nästan stannade sen igång igen... TACK dressyr arbetet!  utan dressyr arbetet vet jag inte hur det hade slutat.. vill nog inte veta.!
sen fungerade resten super!

bjuder på film från dagen! ni ser vad jag pratar om i 80cm!


när vi kom hem så red jag Madenta som är i super fin form nu och jag längar verkligen till Lördag då vi ska ha årsdebut Perstorp 90,1m :D whis us luck!

nu ska jag gå en sväng med hundarna och sen ska jag sova :P
xo Evelina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0