Tisdag!

Vaknade med halsont :( ville verkligen inte stiga upp så jag tog den senare bussen men det resultarede bara i att jag fick "springa" från Vilan (den skolan) till motorvägen där Hlm bussen stannar så man kunde åka till skolan, jaja nu blir det nog 551 i fortsättningen.. då slipper man springa då hinner man in rill rese och byta.

har haft 2 lektioner idag Estetisk verksamhet och Hoppkurs! båda är 3timmars pass så det tar ju hela dagen ändå men men ganska skönt med få lektioner + att de är inga plugg ämnen.
Hoppningen gick väldigt bra! jag hade den nya hästen "Gunnar" eller King som vi ska kalla honom ist.. gillar verkligen inte Gunnar + att det är en mkt fin häst så kan måste ju ha ett bra namn.. han heter egentligen Mariegaardens Lau och är från Danmark och har gått 1,30m! 
Vi hade lite markarbete med bomövningar. 
Red på volt med 3meter mellan varje så det blir ju typ stuts, gäller att placera hästarna rätt på volten och hålla rytmen.. Det gick mkt bra!! vi gjorde detta utan stigbyglar så nu känns det lite i benen och magen! men det gillar vi!!
imorgon blir det hoppning skulle ha gymnastikhoppning så hästarna blir riktigt mjuka och fina!!

Tänkte även nämna att ytterligare en häst har lämnat oss :( I'm Beloved hon är lite av en Älleköpinge legend.. det är tack vare henne och hennes mamma som Eva och Camilla har hållt igång sin avel. och Beloved är mamma till Camillas fina tävlingshästar. 
Men Beloved började bli lite äldre född -92 och sen hade hon problem med kolik och annat så hon tappade en del i hull.. och när de är så gamla så är de svårt att få upp dem. 
Riktigt tråkigt då hon var en riktigt trevlig häst och har lämnat många fina avkommor!

Jag har även anmält Madenta till Gärds den 21nov.. hör och häpna DRESSYRTÄVLING!! hihi får väll hoppas att hon håller sig på mattan och att jag rider ordentligt så kan det nog går bra!


Kommentarer
Postat av: matilda

ja ska också dit:)

2010-11-10 @ 21:43:47
URL: http://matildalancing.webblogg.se/
Postat av: matilda

desamma:)

2010-11-11 @ 17:16:34
URL: http://matildalancing.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0