Torsdag med förkylning :(

usch!.. förkylningen vägrar släppa :(.. imorse måste jag helt sjukt dåligt (tror att detta är vändpunkten i förkylningen och då mår man ju som sämst) så skippade skolan idag då jag inte kände för att sitta där och ha teori när jag inte kan koncentrera mig ordentligt..
slappade hela förmiddagen men vid 3 så gick jag ut till mina underbara hästar!
Fottade Madenta lite.. snyggingen är ju ny klippt! sen red jag henne på banan och det gick bra.. tig det ganska lungt men fick henne mjuk och reagerade bra för hjälperna! imorgon bilr det Dressyr träning!!
Tess fick ut en sväng fick galoppera av sig lite överskott energi!! det gillade hon! :)

nu ikv har det inte hänt ett smack!.. imorgon väntar körskolan!! :) första lektionen :D ngt nervös! men det ska notg gå bra :P

en bild på min fina häst!! Tyvärr så har hon fått denna gråaktiga färg då det är andra gången jag klipper henne iår.. aja hon är fin ändå tyvärr så är hon inte jätte glad då hon inte fick äta av gräset utan jag skulle försöka få en bra bild :P  Hon är iaf HELklippt dock inte hela huvudet men det tycker jag ändå är fult så.. jag tycker att man bör klippa de så här benen och halva huvudet!! (speciellt när de skilljer sig så mkt i färg som Madenta) man kan lämna en "fläck" under sadlen men jag får aldrig den till att bli så bra så skippar det :P

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Vad snygg hon blev! :) Jag får aldrig heller till plattan på ryggen. Krya på dig och se till att bli frisk! Vilken körskola blev det? : ) :) Kmr gå jätte bra!

2010-11-11 @ 22:51:56
URL: http://teamjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0