APU+Unghästkurs @ Anna Hassö

ja just det! dag 2 är avklarad av vår 5veckors långa period av praktik och unghästkurs.. jag,Hanna,Martina,Paulina och Jessica är på plats i Skönabäck! det är vi Anna och 3st häst/stallskötare.. så man blir inte ihjäl jobbad! :) imorse hjälptes vi åt att mocka de ca 19boxarna och vips var det klart! TEMPO!! det är annat än när vi jobbade i 1.an på skolans 19 boxar haha!

idag så kom Anna runt halv 11 tror jag då stod en häst klar och till henne. sen skrittade vi ut några stycken, på de hästar som hade tävlat :) jag fick en Ponny yees lixom!! gilla inte okända stora hästar speciellt inte att rida ut på första gången hihi!! allt gick bra och när vi kom tillbaka skulle Anna till Bollerup med en häst. .den skulle bestiktigas och säljas.. jag följde med henne då hon behövde ngn som kunde springa med den då det skulle göras böjprov.. så min lunch försvann men när vi var tillbaka skulle vi bara "longera" en unghäst sen var vi klara. så det var lugnt.
Btw hästen gick igenom är är nu såld till Norge! 

nu ikv har jag trimmat lille Tess och GUD va fin hon var!! imorgon ska hon med till skolan, vi ska ha kursen på skolan och vi ska rida för Anna. men jag ska Visa Tess för henne då hon har ngn som letar Dressyrponny :)
håll tummarna att Tess "duger" hihi! på eftermiddagen ska vi nog hoppa lite :) skojskoj!

sen ska vi tillbaka till skönabäck på torsdag och på fredag är vi lediga :) men jag ska jobba i skolstallet ihelgen så jag ska tillskolan på kvällen ngn timme.. sen några timmar på morgonen lördag-söndag
men i helgen ska jag nog även åka och rida lilla Pompom då det är allsvenskan nästa vecka :D:D som jag har längtat efter att få rida den lille söte ponnyn igen :)

Så sjukt söt!! iår ska vi ge allt och vias att det INTE var nybörjartur!! xD 

Kommentarer
Postat av: FRIDA VIKTORSSON - reining ryttare

Fin bild :)

2010-10-07 @ 17:26:58
URL: http://fridaviktorssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0