Totilas är SÅLD!!

japp n läste rätt världens bästa häst har bytt ägare Paul Schockemöle är nu stolt ägare av denna magiska häst!!
han ska ha gett en bra bit äver 100 miljoner kronor!!


nu är det ju bara att hoppas på att den nya ryttaren rider lika bra som Edward så världen inte går miste om denna fina häst, det var det som hände med hopphästen Oki doki!

Dröm duon Edward och Totilas.. går skillda vägar!! Inget OS 2012!!


tillbaka till verkligheten där hästarna inte är så sjukt dyra :P hihi! men jag anser att priset är bara en siffra.. det är djur och allt kan hända! ryttare och häst kanske inte kan samarbeta då blir det inte så bra..

dagens prakik gick bra vi började med att kolla på en terrängträning som Anna höll, longerade 2 unghästar med sadel, den ena satt caroline upp på.. allt gick väligt bra :)
efter lunch så red vi ut en sväng jag fick en super söt C-ponny som var lite galen :P kunde inte trava.. det var galopp eller så taktade den fram och hoppade i luften osv men så länge det är en liten ponny så går det bra :P 
sen åkte vi hem och här hemma har jag ridit Madenta jag sa ju igår att jag skulle rida på graman men ändrade planer! 
blev lite mini hoppning.. 2st stuttsar ist madenta måste ju bli lite kvick i benen.. hon skötte det bra men det känns ändå inte helt 100 till på söndag då hon biter sig fast i vänster sidan och jag vet inte vrf och får inte loss henne heller.. men det lossnar väll snart hon är ju lite speciell ena sekunden kan hon gå perfekt sen närsta kan hon inget! Unghästar!!

nu ska jag inte gör så mkt mer sitta här och nörda antar jag :P
imorgon är man ledig så det blir att trimma båda hästarna ordentligt och på kvällen är det dressyrträning med Pom Pom!!! på lördag är det Allsvenskan!!! :D
xo Evelina 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0