Onsdag!

Skolan började med projekt arbete.. sen mentorstid/resurs.. vi planerade nästa veckas fotografering... sista gången man ska behöva vara med på bild... hihi!
efter lunch hade vi vår Hoppkurs och idag skulle vi hoppa lite..
var två linjer med 16m och 14m jag hade Rubino och han skötte sig väldigt bra, han har väldigt stor och rund galopp och ju mer man driver desto rundare blir han.. och tillslut så är gränsen til att han bockar hår fin.. men när han är på gränsen är han såklart som finast!! men man vet ju att man sitter inte kvar om han börjar bocka.. då han inte bockar lite och "snällt" har inte upplevt det vilket jag är glad över men de brukar säga att det inte är så roligt när han börjar...!

nu ikv har jag ridit Madenta.. blev lite dressyr och hon skötte sig okej men jag MÅSTE träna mer på min dressyrsist på storhäst med mycket gång!! det är alltid bra att kunna xD
Men tyvärr så har jag fått ett större problem :( Madenta gick ju på gummi/plast-bett elr vad det heter och när jag tränsade av så hade hon totalt bitit sönder det i ena kanten.. och jag skojjar inte riktigt vassa kanter och det ledde ju såklart till det alla ryttare hatar sår i mungipan... stackars häst!!
så nu får mamma ringa Ann på Bollerup imorgon så vi kan fixa tänderna och sen får jag rida på hack ett tag och sen kommer jag nog aldrig mer rida på plast/gummi igen.. usch!
får sjukt dåligt samvete när sånt händer man känner sig så jäkla värdelös!!! men när e biter sönder det så så räcker det med att leda en gång och att de inte har stängd mun så sker det.. och madenta håller ju inte sin mun stängd så antagligen har det hänt då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0