Ponny Allsvenskan Div 2 omg 1

idag var det dags för omg 1 i ponnyallsv div 2.
Förklassen gick inte bra för mig iaf.. 2stopp på första och ett på sista = ute!! men jag red svin dåligt!!!! så det lägger vi bakomoss ocg fokuserar på framtiden punkt slut!
för de andra var det lite blandade resultat men tyvärr ingen felfri i förklassen närmast var Rasmus med Tessie han hade en rivning.

Lagklassen: det var ju den som var "viktigt" Rasmus inledde det hela på bästa sätt en klockren nolla! tyvärr hann jag bara se Rasmus innna jag var tvungen att lasta ut. så har bara hört hur det gick för de andra. tyvärr tyvärr så vägrade de andra ut sig. men vill tillägga att de har precis börjat sin karriär och 2av dem tog grönt kort precis innan de anmälde, och det är ju inte så lätt alla nerver som spelar en ett spratt osv.
jag gick ut sist i laget då jag var den enda med D-ponny. jag hade absolut ingen press på mig då det inte spelade någon roll hur det gick då vi bara hade en nolla och man behöver ju 3 för att komma i omhoppning.
men jag avslutade med en finfin Felfri ritt och allt flöt på bra och känndes bra!!

fick en riktigt trevlig kännsla innan jag startade då det inte spalde någon roll hur det gick och alla visste ju hur det hade gått för vårat lag och man kännder ju deflesta då man tävlat mot dem i alla år :P
ibland är det trevligt med lagtävlingar!! och folk brydde ju inte sig då vi inte var något placerings hot.. annars är det lätt att folk blir för tävlings inriktade och missönskar alla andra osv.. men det råkade inte vi ut för idag iaf xD

jag tycker ändå att älleköpinge har kämpat bra och många av konkurenterna har ju tävlat lika länge som ig och är inne på sina sista år på ponny och våra ryttare har precis börjat!!
vi hade 10års skillnad imon laget.. lilla My är 8 och jag 18!!
men om 2veckor är det ljunit härrestad och så ska vi göra bätte insattser och nu vet alla hur det känns att tävla osv.!

nu ikv har jag ridit Madenta hon fick ut och jogga lite :) hon känndes fin som alltid :)
och nu har jag bestämt mig att jag ska stalla in för snart kommer den riktiga hösten! och de har stått inne i heögen så det är lika bra att låta dem fortsätta vara inne :) tror de blir glada :P
men de åker ut runt 9 och in typ 8 på kvällen så de har det ganska bra :) men allt beroende på väder såklart men de ska vara ute så länge det går.!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0