We live and we learn to take One step at a time...

There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen

We live and we learn

detta sycke från låten One step at a time med Jordin Sparks får börja dagens inlägg..
jag älskar låten och kan lyssna på den om och om igen!! det är så så sant allt ihop..! jag brukar oftas lyssna på låtar och tänka mig in i det och då märker man hur allt stämmer...
som ett exempel.. Madentas utbildning.. det är ingen som har sagt att det kommer fungera och ingen som säger att hon ska vara redo för detta och detta under en viss period..
vi tar ett steg i taget och allt händer när det ska hända.. vi lever och lär..!

iaf dagen började hos tandläkaren och de gjorde inte så mkt.. men vi bestämde 2nya tider! 12okt då ska det fixa avgutning till den kommande "plattan" som man ska ha efter man har haft fast tandställning.. och sen den 21okt då ska skiten av!!! WEEI!! Happy! som jag har längtat efter det beskedet :) det har gått 3år nu och ny som inte har haft tandställning vet inte ur hemskt det är!! + att ni ska vara jäkligt glada över att ni har sluppit och jag hoppas att ni aldrig behöver heller.

kl10 började skolan Historia.. ganska slapp lektion gjorde någr uppgifter och snakade lite om första världs kriget.
sen var det svenska och religon.. tiden rullade på och 20 i 4 hämtade mamma mig.

nu ikv har jag ridit Madenta och GUD va fin hon är :D fick gå med bettet med parerstänger då det ligger extra still i munnen då hon fortf är känslig i mungipan och vill inte att det går upp.. men hon gick super och verkar inte öm eller ngt!!
Tess fick vila då jag har planerat lite Hoppning imorgon eller vi ska bara skutta lite och ha roligt!! tävling på söndag och självförtroendet måste vara på topp!! så det blir inga krav utan vi ska har jäkligt kul!
sen åkte man till Älleköpinge och lämnade "resultatlapp" till eva.. vi har ju vandringspriser så man får ju poäng efter placering.. träffade även trevligt folk :)

imorgon är det hoppning på schemat i skolan ska ha Maraccas .. Madentas syster :) hoppas det går bra :) men det gör det nog.. sen är det estetskverksamhet ch vi ska väll fotta igen :D

sen ska det vanliga fixas och nu i veckan har vi grannens djur eller hundarna och katterna.. en av inhyrningarna tar hästarna., så det är ganska lungt.

Blir en gamal bild på mig och Batman en av favoriterna på ridskolan.. detta är efter vår första klubbtävling 0.30m
första rosetten!!!  detta var 1998.. oj vad tiden går!!

Kommentarer
Postat av: Sara

hihi, söt bild :D

2010-09-14 @ 13:23:55
URL: http://www.saraaandersson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0