Fredag

nu är det helg igen :D alltid lika trevligt och man märker hur nära man är studenten!!! 5veckor kvar minus en vecka för påsklov!! men inte för att det är ngn sommarfeeling! det stormar ute och regnar då och då.. men det kommer väll :)

skolan var kort idag,, körde dit, letade efter vår föreläsning som var inställd :@ körde hem!... suck!

ikv är det Dressyrträning :) alltid lika kul,, speciellt nu när Madenta är i sånn fin form :D allt blir så mkt enklare och framfrö allt roligare! man kan presentera nu saker för henne och få henne att göra det :)

Nästa vecka ska hon med till skolan, trimma lite där på lektionen, får se vad Ida-Maria tycker..

Imorgon ska jag inte göra så mkt trimma madenta lite, kolla så att tempoväxlingarna sitter och att hon är mjuk och fin! för på Söndag är det Tävling!!
Denna gången hoppning!,, spännande :) har inte hoppat en bana sen pay & jumpen på skolan för ca 1månad sen,, och då var hon ju fin och hon har blivit starkare i kroppen sen dess så jag tror att det kommer gå bra på Söndag.. och gör det inte det,, Big deal?! nix,, Hon är min dressyr prinsessa och hoppa gör vi för att det är skoj :P

tänkte bjuda på film från Östra göinge förra gången vi vra där,, då gick hon 1,05m och 1,10m.. på söndag börjar vi med 90,1m. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0