sommartider, gyllene tider!

japp dagen har varit väldigt bra må jag säga :)

började med att spela Gyllene tider på min lilla dator så humöret var på topp! man blir inte annat än glad!
sen på förmiddagen var det helt underbart väder så riktig sommarfeeling fick man och jag vill bara spola tillbaka sommaren och göra om det igen,, vissa saker hade man kanske ändrat men det mesta hade gått precis som det har gjort :D

efter jobbet så körde jag till Älleköpinge, skulle anmäla mig till Klubbtävlingen den 17 sept och även meddela att jag och mamma kommer på Kick offen den 3 sept!!

där träffade man trevliga människor som alltid :) mina "kusiner" har ju börjat rida typ allihop. Anton har ju blivit riktig tävlingsryttare nu och bra går det! Sanna är inte långt ifrån att börja tävla!
Casper och Maja har ganska nyligen börjat på ridskolan, Maja började idag! och de är väldigt duktiga. framför allt intresserade allihop! så man stannade ju såklart och hjälpte till lite och tittade :)

Mamma kollade i kalendern och när vi har kick offen den 3 sept är det exakt 14år sen jag började rida!!! helt sjukt! 14 år!!
första gången var på lilla Skrållan (Hoppsans mamma)

jag och skrållan,, ngn av de första gångerna skulle jag tro :P



ja det har ju hänt en del på 14år!

Kommentarer
Postat av: Camilla Gustavsson

Oj vad tiden går! Tänkte på det att du är sjukt lik Monica på den bilden!! Kan nästan tro att du leder dig själv:) kul att ni kommer på kick offen! Syns då!

2011-08-23 @ 22:27:21
URL: http://Camillagustavsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0