Måndag!

ny vecka!
Var en liten rund i stan på fm då vi skulle aktivera mitt micro sim till Iphonen! så nu kan jag använda den :P dock så svär jag lite över App store, då de får för sig att jag måste ha kreditkort för att kunna ha Apple ID men, de löser sig när jag har mer tålamod ;)

sen kom hovslagaren jag fick såklart spola av ben och hovar p,g,a leran i hegen, Madenta fick nya skor :) känns dock inte så bra Sebastian har slagit på nya fina skor och karvat och verkat så hovarna var jätte fina!,, sen släpper jag ut henne i hegen som består av lera med tanke på att de bara regnar ;P men men med lite vatten så blir ju hovarna rena och fina igen! men ni fattar :P

Sen åkte man till Älleköpinge för att rida
Baresco gick finfint! riktigt rolig att rida och har verkligen lätt för sig :) Siri och Amanda krattade spåret när vi red så han fick lite miljöträning :),, men såklart brydde han sig inte :P
Twiggy gick också bra men de e verkligen en helt annan häst att rida!... hon har en tendens till att vingla lite så man måste stötta henne en del... men inte för mkt för hon måste ju hitta sin egna balans!
fick sällskap av lite andra hästar... trevligt :)

imorgon får vi besök av Mormor,,, lilla jag fyller ju faktiskt år snart :D
Farmor/Farfar och Morfar var här igår :) Alltid trevligt!

sen imorgon ska jag rida Baresco och Twiggy, ska hinnas med innan lektionerna börjar på Älleköpinge men de blir nog inga problem :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0