♥ Del 29 – Mina ambitioner.

min ambitioner..... mina mål och tankar osv :P

vad vill jag uppnå inom en snar framtid (1-3år)
Till sommaren kommer STUDENTEN och då vill man ju ha lite bra betyg att visa upp :P
iaf inom hästämnena,, det är ju dock det jag sattsar på :P
ett MVG i dressyrkursen känns som ett måste ;) hihi.. blir nog inte nöjd annars speciellt inte eftersom man fick MVG i hoppkursen,, vilket är min svaga sida, och jag sattsar inte hel hjärtat på det heller.

efter studenten blir det ngn typ av jobb,,, sen har jag ju 1box ledig och vem vet kanske där kommer en ny liten stjärna en dag :P iaf vill jag det,, vi får väll se vad ekonomin säger och tiden.. men vet var jag finns efter studenten?!
just nu ligger tankarna på Flyinges nya kurs Beridare,, den är på 1år.... MEN man måste ha riderfarenhet upp till St: Geroge och det har jag inte,, och ingen häst heller för den delen som kan gå det.

sen vill jag börja med min företagsidé.. starta eget med tillridning/utbildning/försäljning,, och det får väll ligga i slutet på denna period. men ett mål är ett mål!!

inom 10år vill jag ha någon form av företag,,, eller iaf sammarbeta med någon så jag kan utbilda hästar och träna/tävla massor :P

någon gång i livet,,, vill jag vara med och fightas bland de stora titlarna och medaljerna och hela baletten!!! 
man måste sätta upp mål här i livet.. annars blir inget gjort. och som en vän sa till mig.
-"sikta mot månen, når du inte dit hamnar du ändå bland stjärnorna!"- och det låter som en bra tanke :D

bjuder på lite bilder som jag nyss hittat,,, från Kågeröds Nationella ponny Dressyr. min och Tess Debut i FEI klasserna :D

hade någon sagt för 1år sen att jag skulle rida de klasserna hade jag troligtvis bara skrattat!! men drömmar kan slå in!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0