Everlövs midsommar dressyr!

Bild från Ystads Allehanda


Ja lite kort om helgen då!

Torsdag: körde vid 1 och när vi var framme ca 1tim och 15min senare så fixade vi med box och lite annat,, runt halv 4 så Red Ulla Richelle en sväng på tävlingsbanan. Richelle är inte den som bryr sig om nya platser så hon tog allt med ro!

Fredag: Ulla red en stund på morgonen runt 10, sen var det start senare på em då Intemedier 1B, det blev 68% och en 4,e plats!
på kvällen så var det midsommar fest och, trevligt folk och god mat! 
 
Lördag:
samma rutin på morgonen och Richelle såg väldigt fin ut. på em var det dags för Grand prix programet gick bra men slut %en blev inte så bra,, 63% men en av dommarna hade henne som 18plac och de andra som 7,a och 8,a men det var inte bara ulla som råkade ut för de missödet! aja bedömningsport är som det är..
Under dagen blev vi bjudna på VIP-lunch,, mkt trevligt. dock så valde de flesta att gå dit på söndagen men då Ulla hade en sen start på lördagen så valde vi att äta då.. själv åt man Ryggbiff gratinerad med ädelost, wokade grönsaker och potatis!.. väldigt gott och alltid trevligt med gratis och speciellt när det är sånn fin mat!

Söndag: på morgon gick Ulla en sväng med Richelle och på em var det dags för kyr!..de genomförde en väldigt fin sådan och även Piafferna blev ganska bra,, för att vara Richelle (hennes svåraste moment) de slutade på 68,9% men dock precis utanför plac,, med 0,09%!!! retlig nära!
men Ulla var väldigt nöjd och Richelle var väldigt fin så placeringen spelade ingen roll i de läget.


Helgen har varit bra, har träffat trevligt folk och sett massor av fina hästar! såg b,la Marina Mattsons debut i S:t George som gav henne en 2.a plats trots en miss på ena kortsidan.. men annars en riktigt fin och bra debut. 
pratade även en hel del med charlotte och rasmus Haid-Bondegaards hästskötare då vi hade hästarna i samma stall.. både Charotte och Rasmus är väldigt trevliga de också! 

men nu är vi som sagt hemma och om 1½vecka blir det Falsterbo!! 
imorgon kommer Hippson och ska intervjua Ulla.. :)

btw efter kyren så kom Ystad allehandla och intervjuade Ulla.. intervjun finns här
  "dock en grov miss,, de har skrivit att richelle är 2år.. men de menar nog 12 :P + att Ulla menar att hon är ung i grand prix osv" --> http://www.ystadsallehanda.se/sport/article1503827/Nojd-Ulla-Hakansson-beromde-tavlingen.html


Kommentarer
Postat av: Gabriella

YA kan aldrig få nåt rätt...

2011-06-27 @ 21:11:02
URL: http://gabriellalynghed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0