Fredag

Kul att ni har kommit igång lite med kommenterandet :) kan kanske bero på att ni har blivit fler ni läsare!! Det uppskattas ska ni veta :D

Idag är det fredag och tiden rusar iväg.. även om jag ska erkänna att det är något motigt när kl ringer runt 6,, men när man väl sätter sig i bilen och kör så är man oftast pigg och glad och sen börjar ju inte det ju inte förän 8:30 och då har man ju hunnit sova lite på soffan i stugan först.

dick har man fått in några konsitga vanor :P Nyhetsmorgon mellan 7:10-8:30 sen på lunchen mellan 11:30- 13:00 så är det Simpsons och sen Hem till gården :P

Det finns få kanaler.. SVT1 & 2, TV4 och TV6.. så man får ju hitta något :P men jag kan ju nuheterna för de visas ju var 30min :P sen hör jag ju dem på Rix FM i stallet :P
så allmänbildad blir mna ju :)

Jag blev ledig även denna helgen,, så snällt av Ulla! :) nästa vecka åker vi till Everlöv på Torsdagen och kör hem på Söndag. Ulla kommer att starta fred,lör,sön tror att klasserna var Intermedier 1B, FEI Grand prix och FEI Grand prix Kyr.  jag ser fram emot detta,, ska bli kul att se massor av fina hästar och ridning!! 

mitt eget tävlande få vänta,, hade tänkt Helsingborg den 17 men Ulla ska till Aachen (utan häst) så jag måste nog vara på gården,, men ska prata med henne och Arne :P annars blir det nog Gärds veckan efter.. och då blir det förhoppningsvis LA:3,LA:4!!! dags att ta ett kliv upp i svårighets grad!! :)

nog om detta nu ska jag äta och sen blir det TV resten av kvällen,, och Helgen får vi se vad den utvisar.
jag vet iaf att Fanny kommer hit på ösndag då hon ska rida Madenta!!! förhoppningsvis så vill hon hjälpa mig när jag åker iväg med Ulla.. det är inte så många jag släpper upp på Madenta men Fanny är en av dem som jag tror kan fixa det super!!! 
(har aldrig slängt upp vem som helst på mina hästar,, inte äns mina snälla ponnyer :P) jag vill att det ska bli bra,,för både häst och ryttare!!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0