Fredag,,Lååångfredag!

Långfredag = ledig! måste påstå att det är den största omställningen nu när man börjat jobba! alla röda dagar = ledig! och ändast jobb mån-fredag mellan 8-4 ni fattar nog inte hur gött de är!
Efter ett tag som hästskötare så vet ni att de innebär jobb även helger, ev kvällar och bara för att de är Påsk så kan man inte ta ledigt.... självklart var de roligt men som ni vet har jag ju mitt eget liv också med hästeriet :P

Dagen har rullat på i en väldans fart så sådär värst lång har väll inte dagen varit, fixat i stallet, lastat in Hö balar, och pappa kom över en sväng och kollade Lastbilen,, hmm ett annat kapitel.
sen har man mest "räknat bilar" haha! nu i Påsk är de konstrunda och den går igenom lilla Härnestad så inte nog med alla som ska glo på dessa skrikande tranorna vid Pulken så har vi allt folk från konstrundan också!
några veckor på året är lilla Härnestad fullt av bilar haha!!!

Tränat har man också gjort! bra gick de med! kommande vecka blir de fokus på lydnad och jobb i högre form "tävlings form" blir Willands den 15!!!
ska även kontakta en av mina favorit "kusiner" Anton då han ska följa me på tävlingen :):) de blir nog väldans trevligt :P även om han inte är ngt större fan av Dressyr haha! men de får gå ändå ;)
Kom på här om dan att lille Anton har blivit stor, t om så att han ska konfirmeras i sommar hejsan hoppsan va tiden går, vi har kännt varann i evigheternas evighet... typ haha!! men sen han började rida har kontakten blivit bättre såklart :) alltid kul med gemensamma intressen + att man träffas ju när man utöva sporten osv osv.

men nu kallar nog John blund!
BTW April helgerna ser amazing ut!!
Påskfirade, Tävling den 15, Tävling den 22, och sen avslutar vi med en liten sväng om inne på Sommarlust till tonerna av The Playtones!!!!
bättre blir de nog inte?!

nu en liten bild ja hittade, från Kickoffen i höstas Anton, jag & Siri!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0