Underbara vänner, Sol, och 2 hästar!!!

Hey - Tjena Tjena Tjena
Vad händer Miami
Är det fest i Köpenhamn
Från Stockholm till Cali
Via Rom till Amsterdam
London är galet
Festivalerna i Cannes
Vi kliver ur planet
Och det är party överallt

nya sommarplågan! så jäkla go!!

Whoop whoop ja mår så jävla bra så ni anar inte :D Helt sjukt underbara vänner har man, fick ju de bekräftat i helgen kan inte tacka er tillräckligt! b,la :D De är Valborg, solen skiner som fan!! jag och Christoffer åt t om lunch på jobbet i solen! ja jag jobbade idag men bara till 1 typ
ikväll jag och Hanna ska till stan och vara lite sociala med varann :).. party blir de inte! ska ju med Anton & Sanna på tävling imorn :D men lite social time med Hannabanana har aldrig skadat, sen får man ju se om man springer in i grabbarna grus/bill och bull haha som jag nog skulle döpa de till om jag fått bestämma haha! aja trevliga pojkar :P men vi får väll se. stan är ju inte så jävla stor haha!

Men de som gör mig mest happy är att jag har nu 2 fina RIDhästar (ej hoppsan) i stallet! ja jag sa 2!!!
La vesta kom hem till mig idag :D denna fina fining! hopphäst som btw gick 2st 1,20m i ringsjön igår.. en miss i första och sen 2riv i andra... men nu ska jag göra ett försök att utbilda henne lite mer inom dressyren men mest för att hon ska bli lättare/bättre att rida på marken... men vi ska även hoppa!! WhoopWhoop! som jag längtat :) äntligen en häst som vill hoppa (ska väll inte säga för mkt piloten ska ju reda av de också, men de ska nog lösa sig)

red henne en sväng precis och älskar henne redan! kunde inte sluta le! speed häst! jag lovar nästan er film redan i veckan.. blir väll att filma på Onsdag då premiären av hoppträning kommer!!
men nu ska jag frächa till mig och hoppa i andra kläder och kladda på lite smink :P för kl 8 kommer Hanna då åker man mot staden!!
ha det förjävla gött och fira ordentligt :D

en låt och lite bilder från dagen!!

Nämen hästen har ju kosse färg!.. hallåja hur många gånger kommer jag få höra detta?!
puss på er redan!! hon är awesome iaf!



fortfarande #1, min "lilla" DressyrPrinsessa



Naaw! Hoppsan så awesome!! hon bäst på allt!



Sommarplåga! 2012

Kommentarer
Postat av: IsabellP

Fin blogg! :)

2012-04-30 @ 23:47:33
URL: http://isabellpetrusson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0