Sockerkick @ work = barnasinnet kommer fram!

Hard work work!!
nä knappast! men va fan, vi får jobbet gjort. och där emellan har vi så roligt som de bara går på en kontor!
kan väll säga att de är en sånndär "hatkärlek" mellan oss på produktionen och de på säljavdelningen.. haha tänk er typ paralell klasser i skolan.. man umgås och har trevligt, men ändå är de inte med i vårat "gäng" haha! dagis nivå!!
Idag på 3 rasten så låste vi dem ute.. haha! de gick allihop till Friskis och handlade, och då går man alltid bakvägen och sätter då för dörren (nödutgången) så den inte går i lås, men vi var så snälla och plockade bort spärren så dörren låstes... tro mig vi 3 nya har råkat ut för detta massor med gånger men vår snälla chef elr ngn annan kommer ju alltid och öppnar.
men nu var saken den att deras chef var ledig idag, och våran ville inte häller öppna (iaf inte innan rasten var slut, får ju inte sabba för jobbet) så när de såg att dörren var låst så började de gå runt byggnaden! haha! och vips så låste vi den vanliga ingången också haha! så sjukt barnsligt men vi var väll så över toppade av allt socker från godis så vi tyckte de var kul!!! haha! :D
men när kl var kvart över 3 så öppnade vi för då skulle de börjas jobba igen! haha..

nu till Anledningen till denna sockerkick!! som ni kanske vet blir de ju en del pantflaskor/burkar på ett kontor och idag tyckte Joel att de var dags för pantnig, sagt och gjort. han och Emilie åkte till Maxi och pantade... och på beställning kom de såklart tillbaka med GODIS!!!
och ja jäklar va godis de blev!! 2kg!! Gottgott!
men vi 4 skuttade man ur kontoret och tog en liten promenix till Resecentrum, ville inte vänta 15min på bussen som går dit för att sen vänta ytterligare på nästa buss hem!
vid Rese mötte man Lina :) så vi gjorde såklart sällskap på Bussen!!

Madenta har fått vila idag så jag har mest slöat och tagit de förjäkla lugnt!!
nu ska ja glo klart på denna kalas dåliga filmen Se upp för dårarna och sen hoppa i säng.. imorgon är de FREDAG!! jobb till 3 sen Träning!

BTW viktig info.. Sommarlust ska kanske stängas ner!!!! ånej!! de hoppas jag verkligen inte, jag som SKA dit den 28!! kom igen lös detta nu :P artiklen hittar ni här -> http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1620018/Sommarlust-kan-laggas-ner.html

Lite godis har väll ingen dött av!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0