En vän som är så....

Är det finaste någon kan få!
 
haha denna Tisdag! började i kaos.. men nu ikv mår jag precis sådär bra som jag brukar om inte lite extra bra!
Började med att missa Önnestadbussen inne på Centralen!! ahh! och idag skulle Stockholmsresan betalas och vi skulle bekräfta att vi skulle med.. direkt på morgonen! 08:40 paniken kom krypande!! nästa buss gick 08:50!
  Då kom jag på den lysande idéen att jag kan ju prova och se om ngn som inte jobbar och har tillgång till bil är vaken såhär vid 8 på morgonen!!
och vet ni vad! extrem tur har man :) ca 15min senare var jag påväg till skolan! och 08:30 stod jag på skolans parkering!! :D Tack som fan! tror inte du förstår hur glád jag är över att ha dig i mitt liv!
Är skyldig dig en extremt stor tjänst!
Det är minsann inte alla som kör en timmes biltur (tur & retur) sådär på morgonen när man egentligen kan ligga kvar i sängen och sova!!
 
Skoldagen har rullat på i en väldans fart!! underbara klasskamrater har man också!
på Em skulle vi Tova.. och jag gjorde minsann ett hjärta! brav blev det med :) haha ( nybörjar tur?!)
 
Efter skolan kom Casper och skulle rida Fille! och kalas gick det.. red nästan hela passet själv! blev även lite galopp! man blir så glad när man ser utvecklingen!
Sen åkte vi hem då Casper skulle rida Madenta! och även detta gick kalas! även om den ena galoppen inte vill sig riktigt.. men hon är svår och stor! väldig skillnad på en liten c-ponny och "gigantiska" Madenta haha!
men Casper klarade det kanon! och även om hon hoppade till för ngt "hjärnspöke" så blev han inte rädd utan fortsatte!!! Toppen bra! :D
 
Imorgon blir det minsann en heldag i skolan! vi ska nämligen ha "fest" efter kl 15... och frammåt! har inte en aning om vad detta innebär.. men skulle gissa på ngn inspark eller liknande!
ska bli nice iaf!
Torsdag blir full.. men de älskar jag! Maja ska rida Bojsen och jag ska trimma Madenta!! Tävling på Fredag :D
 
puss på er nu ska jag torka mitt blöta hår och hoppa i sängen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0