You can be just the one you wanna be

You've built your wall so high
That no one could climb it
But i'm gonna try
 
Har på kort tid lärt känna en person som är precis som jag... litar inte direkt på någon, men även om vi inte känt varann så länge så har vi redan öppnat upp oss och sida för sida så kan vi läsa varandras "berättelser" och vi stöttar varann vilket gör att vänskapen blir starkare och starkare!
inte första gången jag hittar denna vänskap, men denna gången vill jag inte tappa den! har tyvärr upplevt att vi gått skilda vägar trots en extremt bra vänskap... troligen en fas i livet som vi alla måste uppleva.
Jag vill lära känna denna underbara person mer och mer... jag vill finnas där om det skulle behövas, för jag vet att om jag behöver det så kan jag "ventilera" helt utan att bli "dömd"
 
 
Idag har jag blivit firad av Pappa m Familj och Farmor och Farfar :) tusen tack för presenterna :)
När jag kom hem så var det fullt jobb i stallet! Jimmy hade börjat riva.. han ska nämligen bygga boxar till Bojsen och Hoppsan.. Bojsen fick en liten box nu när La Vesta kom hem lite hastigt.. och sen har Hoppsan vuxit ur sin "mini"box... så nu ska vi ta tag i saken och fixa till i stallet :) ska bli riktigt skönt och få de fint :)
men det är ju en del gamla kospiltor som ska bort för att boxarna ska få plats!
 
har även fått lite bilder av Jennifer.. asså så grym hon är! tyvärr ställde ju snön till en del, ljuset blev ju inte de bästa men bilderna blev enligt mig bra... dock skulle de ju vara till hennes projekt och då är ju kvalitén egentligen viktigare än motivet ;)
 
Fina fina du! <3 det är såhär många ser Madenta... fin, lydig och snäll
 
haha.. Madentas riktiga jag! hopp och lek!! såhär ser jag Madenta! en dag utan hopp och lek...
 
<3... awe.. så söt hon är mig galning!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0