Fullt men trevligt Sommarlust!

oja.. vi snackar knögfullt!!! men de var ju Lasse Stefanz som skulle spela!!!

men kvällen började för mig och Hanna på House of bagels, lita mat och sen bussen mot Sommarlust... möttes av världens kö!! och vi såg att de var minsann lika mkt folk inne som ute!! (hur skulle detta gå) men vi såg Martina och några andra längre fram i kön så opps! där smet vi före lite.. hehe!!
in och betala hänga in jackan och sen leta upp ännu mer folk man känner! och de gjorde vi :) massor me folk från Lantan och även annat trevligt folk som vi hade bestämt sen innan attt vi skulle träffa :)

kvällen gick galet fort så jag bestämde att fortsätta på "efterfest
", dock åkte Hanna hem när sommarlust stängde vid 01:30 men jag fortsatte med ett härligt gäng till "efterfesten", som bjöd på mer musik, en tripp i Taxi till Statoil för lita natta mat!,, dock inget för mig men gjorde sällskap.
runt 4 kom jag på att man borde kankse sova?! sagt och gjort, dock var datorn och Spotyfi igång HELA natten (nästan så grannarna skulle klaga) .. från typ 03-08.. men jag sov lia gött förde.. vaknade runt 9- halv 10. så upp och hoppa och sen kom mamma och hämtade mig runt 11.

Tackar som fan för en trevlig kväll.. och hoppas på repris.. men de vet jag att de lär ske, frågan är bara När, Var & hur?! 
men de är ett annat kapitel!

Idag har jag även ridit min prinsessa när jag kom hem, och hon gick kalas bra!! blir att åka till Älleköpinge i veckan för att rida igenom program.. ska på programridning på torsdag.
vid halv 5 åker jag och hämtar Linn och sen styr vi mot staden!!

bjuder på en liten låt.. Enjoy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0