Nu har man nog fått de man ska för en livstid!

så sant som de är skrivet :P
Denna helgen har bestått av Shopping, fina hästar och Trevligt folk!!! 

Runt 10 körde vi mot Ullared - Gekås.. Blev lite mer shopping :) några linnen, ett par Chinos och en Skinnjacka! jag har gått och blivit förälskad i Kenzas kollektion för Jofama... men eftersom man inte har sisådär 3000kr att smälla på en jacka.. detta har gjort att jag fått upp ögonen för skinnjackor, och nu hittade jag en som jag ville ha :) tänka sig att GEKÅS kan erbjuda detta!! haha! (inga fördomar!!)

när vi kom hem så blev man så glad att man nästan sprack! har suttit i Bilen i några timmar och njutit i solen så ville man bara ut!! haha!
och när vi kom hem så stod världens finaste häst där i solen! så ur bilen.. bort till Grannen och hämta Bonnie som BTW var sötare än vad jag kom ihåg.. underbara hund haha!!

Sen hoppade jag i ridbyxorna och red en sväng i solen med min älskade häst!! hon var vääldigt pigg och glad :D

nu lite bilder på sakerna.. lite missvisande men jag är sjukt nöjd.. och Pannbandet ska vi ju inte äns börja prata om haha... älskar de! och Madenta kommer bli såååå fin! och hon kommer inte ha som ALLA andra.. alla har ju de vanliga swarovski nu och de går ju att få i massor av färger och plagiat hit och dit.. men detta är speciellt och äkta! så kvaliten är underbar!en finfin ask fick man till haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0