TvåTusenTolv!!! The start of something new?!

Oja! nu jäklar har vi ett nytt år framför oss!! fullt av möjligheter, framgång, och troligen även en del motgång. men hur ska vi annars kunna utvecklas och bli bättre?!

Nyår var en lugn kväll i Åhus, hos pappa närmre bestämt. även om pappa,marie och min bror inte var hemma :P.. men jag syrran, hennes kille och Hanna hade en väldigt trevlig kväll!
en nykter kväll blev de iaf. jag körde så då e de bra att hålla sig nykter :) men så kunde man ju också köra hem precis när man ville :) så runt 2 körde jag o Hanna hem!   

Nyårslöften är väll inte direkt my style ;) men va f*n : säger bara "Sanningen svider".. tolka de som ni vill! kan väll också säga att jag är så sjukligt trött på skitsnack och rykten osv osv!!! antar att de är en del av livet men man behöver ju inte accepterade och ta skiten!
så jag kommer inte längre bara stå och ta utan kommer troligen säga ett och annat om de blir behov!
Falska människor har jag ingen plats för.. har under en längre tid lärt mig se igenom folk, och vet vilka jag kan lita på osv! Time to make a change!

meen jag hoppas alla ni underbara människor som läser min lilla blogg fortsätter, ja ni som bara läser för att snacka om de till andra senare ni är också välkomna..! för jag vet att ni finns där ute ;)

xoxo Evelina!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0