Just nu.. vill jag leva, just nu!

Spelar RitaGissa men en vän på Iphonen (geek varning)... sitter även och glor på Ledin när han spelar på Skansen! sommar feeling så det sprider sig ända från stockholm och hit!!

Dagen har varit sådär skönt bra... som alla andra förtillfället i mitt liv! skulle göra vad som helst för att få leva kvar i denna drömmen! vår/sommaren 2012 har hittills varit som en dröm.. och den är inte klar än!! :D
och jag har en kännsla av att hösten kommer bli lika awesome!!!!! :D så jag stör mig inte riktigt på att vi kommer in i Aug snart..

Casper kom hit och red Fille vid halv 10.. gick bra som vanligt, sen åkte jag hem och red mina fina prinsessor!
vid 1 åkte man ju på äventyr.. blev ett bra sådant, Anton skulle prova en D-ponny.. en fin sådan var det.. känndes riktigt bra, jag hoppade upp en liten snabbis och det känndes faktiskt väldigt bra!
så vi får väll vänta å se!!

Annars har jag mest slöat.. haha! solen har stekt som attan!! gytt!
Imorgon kommer hovslagaren till Lavesta, sen ska man ev med syrran te Stan
Torsdag kommer Maja och ska rida Nisse.. och på kvällen ska jag troligen till stranden med Madenta.. Tanja och Voltär ska följa med :) sen ska allt fixas inför Tävling!!!! whoop,whoop!
Wahlström ska hoppa 1,10m!! de har man inte gjort på ett tag :P men Lavesta brukar hjälpa mig så bra.. och jag litar på henne så det ska nog går prima!

men nu ska jag nörda vidare med RitaGissa omgång 48 haha! och sen sova
xoxo!

Ritagissa!! wahlstrome "Invite" så kör vi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0