You can't rewind a moment in this life!

-"Each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind!
So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothin' stand in your way"


Har åter igen fastnat för Nickelback's låt If today was your last day!

hade ju en träff med läkaren idag! så kl 8 var jag på Citykliniken.. har kännt mig lite småkrasslig i evigheternas evighet och nu känner jag att den bryter ut!! förkylningen man gått å väntat på!! aja bättre nu än när sommaren dragit igång på riktigt!!
så lille läkaren kommenterade ju såklart att halsen såg lite svullen ut å att rösten var lite påverkad! elr kom till och bli!.. haha toppen lixom.. elr inte nej! han rekomenderade.. ät/drick ngt lenande och ansträng inte rösten!!

men tillbaka till jobbet och gjorde några intervjuer sen kände jag.. nej om jag ska kunna rädda min röst innan den lägger av så får jag nog bita i de sura äpplet å skippa detta.. så tack å hej!
förkylningen drabbar ju de som man behöver på mitt jobb.. syn,hörsel och framförallt röst!!!

nu i EM så har jag minsann flyttat hem hästarna igen elr iaf mina 2.. Lavesta å Nisse får gå kvar till Ilona vill annat!
Men Hoppsan har varit halt i 1vecka nu!! hittar inget fel och hon springer självmant runt och busar osv, men nu kan man ju hålla bättre koll på henne! + att hon är mer still här hemma.
Madenta har lyckats få av sig båda framskorna!! en i helgen och en idag!!.. suck! men Sebastian kom hit och fixade det! toppen!!
+ att betet börjar ta slut och ska jag ändå fodra fullt kan de lika bra gå hemma i denna hagen.. de slipper iaf boxen

påvägen från betet så hoppade Madenta på mitt ben! så märke på smalbenet och en blå lilltå.. haha så jäkla smidig! men första gången på 3år är väll helt ok ;) så lite koll har hon väll på fötterna!
och lite smärta får man ju leva med.. den är nog inte skadad mer än blå ;P

Annars lever livet som bara den och jag är lycklig!! inte änns denna som egentligen borde kallas pissdag kan få mig på dåligt humör!

nu blir de Alcatraz på tv4 och sen kallar kudden!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0