Living ny dream..

oja nu ska vi inte ta i så vi spricker!!... men de är fan inte långt ifrån! är bara en liten,liten mega pusselbit som ska på plats! JOBB men de lär komma vill ja lova! hur när och var de kan ja inte svara på men "de fixar sig" jäkla uttryck som snurrar i skallen.. hehe! tack för den lixom!
men jag söker kan ja lova.. har till och med gått så långt att man sökt hästjobb!!!! OMG! jag skulle ju inte! men detta är bara ett extra knäck, + att de inte svarat än.. så blir de ngt I'll let you know!!

annars sitter man här.. slöar, glor på TV, glor på bilder.. haha tittade igenom lite vimmelbilder från helgen!
haha kom på att vad är oddsen att första gången man är ute på stan på riktigt.. (på nattklubbarna) så hamnar man på en ful liten bild! aja fotografen tyckte väll att de skulle förevigas! men vad är oddsen egentligen?!


bjuder på en lagom seriös bild från gårdagen.. Linn tyckte såklart att vi skulle ta bild på den fina "planchen" med sånna fina huvudhål som småbarnen ska titta ut igenom.. men WTF! fanns ju ingen åldersgräns!
"Don't take life too seriously you'll not escape it alive anyway"




puss på er.. imorgon blir de Dressyrträning med pärlan och sen de de HEEELG!. lördag är de Mellofinalen, och söndag är de Tävling,,, kanske ska ragga tag i en hästskötare :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0