OMG!!!

såg nyss reklam på ngt som kan komma att bli bästa serien ever!! Alcatraz kommer Annandag påsk på TV4! verkar helt underbar, baserad på verklig händelse, ska vara ngt fängelse där man egentligen inte skulle kunna komma ifrån pga att de låg på en ön, många av de som försökte dog. men ändå ska vissa ha försvunnit... ett tips Googla om ni vill veta mer! men den verkar redigt bra!!

annars kan jag tipsa om kommande serie.. den är inte släppt inu men i nyhetsvärlden så Skrivs de!! filmerna om Dr Hannibal Lecter ska bli serie!! hur bra kan de bli lixom :) älskar verkligen de filmerna.. FYI "när lammen tystnar" "röd drake" osv... dock så ska serien handla mer om tiden innan Hannbal blev "Hannibal" se filmerna så fattar ni,, jg hoppas att de inte stämmer för jag såg "Hannibal rising" och big NoNo inte bra!!
sen är nästa problem,, vem ska spela Hannibal?! de är ju Anthony Hopkins som gör de i filmerna och han är grym!!!

men jag serfram emot denna serie! äntligen ngt vettigt på TV rediga "rysare" hehe. älskar verkligen de!
jag som ni säker vet är ingen tjejtjej som glor på t, ex dirty dancing, pretty woman, notting hill osv osv.. å så alla dessa böl filmen! jag kan verkligen Inte gråta te en film!!! GÅR INTE!!! har aldrig hänt även om man sett dessa gråt filmer! alla dessa kärleks historier som slutar lika dant allihop! Bullshit! usch de får ngn annan titta på så glor ja på thrillers!
självklart finns de många romantiska filmer som är bra. riktigt bra till och med! men gråter de får ja inte för mig!!!!

lite bilder en på nya Serien på TV4 och en på Dr Hannibal Lecter aka Anthony Hopkins! nu blev jag redigt sugen på att se "när lammen tystnar"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0