Tävling!

har egenligen ingen ork att skriva.. å gör detta helt för er skull :P hehe!

LA:1 - 65% och en laddad häst,, några missar, men annars finfin!! hyfsat avslappnad osv. men skulle trycka till henne i en av galoppvolterna då jag ville ha henne lite rundare i formen.. men Madenta tyckte motsatsen och hoppade i luften.. en 4a på den volten! tack lixom ;) så utanför plac. men hysfat nöjd ändå :P

LA:3 - 61% ett kråksprång i ena skänkelvikningen, som började så bra.. gick från möjlig 8 till 5a på en millesekund!! haha! återigen markskyggheten ställde till de, de hade tagit bort dressyrstaketet då LA:1 går på 40m bana och LA:3 på 60m.. så där var de ju märken i marken precis där vi skulle gå.. knäpp hästen hoppade ju såklart till och tappade takt, och rytmen ;)
sen bytte hon galopp i ena serpentinbågen (har kommit på nytt försvar för att slippa jobba när de blir jobbigt i den förvända)
men annars flöt de på fint så känns helt okej för kommande tävlingar.. dokc är hon helt över laddad men troligen lika tävlingssugen som jag!!

annars så kom Anne och några av "kusinerna" och tittade, även om Anne skulle iväg senare så pressade hon in en tripp till Kristianstad för att titta på mig :) så glad man blir! Trevlig kvinna dedär, man känner sig så välkomen i hennes sällskap! alla borde få ha en Anne i sitt liv!
Farmor och Farfar kom också, även om de var på fest igårkväll.. så kom de och tittade :)

En förjäkla bra helg detta blev ändå!! har även glott lite på Linns bilder som hon lagt på sin blogg från helgen, vet ej om man ska skratta elr gråta! vissa borde ju inte få visas!! men jag ångrar inget! jag menar inget! de är kanske ngt jag kunde gjort mer haha klart där är! meen de tar vi en annan gång! ;) '

Skänkelvikning i LA:1 en 8a på den!!





LA:3, denna skänkelvikningen som blev lite kaos i mitten, men början och slutet blev bra! haha!

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Skoj med tävling! Bara tagga till nästa då, tråkigt att det inte finns ngr klasser för er.. Hon ser riktigt fin ut du, grymt jobbat!

2012-03-05 @ 19:58:58
URL: http://teamjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0