Torsdag!

helt vanlig jobb dag idag,, kom tyvärr inte igång med ringandet förän vid 9 ist för 8... vår chef var inte helt klar med de nya manusen til lde nya områdena vi skulle ringa till.. någon fråga vra borttagen och ngn var ditsatt.. och ett nytt industri område fick vi!
sen var de bara att sätta full fart på fingrarna och knappa in rätt nummer och koppla på charmen så de vill svara på ens frågor... tyvärr är de ju alltid svårare att få intervjuer när de är nya områden då man måste stöta på alla de som vägrar, när man håll på ett tag i samma område så sållas ju de bort efter ett tag så har vi mest de som inte svarat eller bett oss återkomma kvar.

så inte så många inttervjuer idag, men vi höll humöret uppe ändå haha!

vid 4 slutade man och körde rill Rese och mötte upp syrran och sen höll ja henne sällskap när hon köpte lite kläder inför imorgon.. vi ska ju ut :) själv letar man upp ngt hemma :) som man redan gjort :P En gammal nyårsklänning får de bli!.. tyvärr så är paljetterna bara limmade så de trillar ju, så man vill ju inte ha den på hemma fester elr liknande då man inte vill skräpa ner haha!,,, men på krogen.. I don't give a shit!

har även fixat 2veckors semester... haha har inte änns jobbat 1vecka och redan bokat semester!!
Men fick förfrågan när man var på Älleköpinge i Tisdags att ha 2veckors ridläger i sommar (v31-32) och visst kan jag ställa upp! skulle bara kolla med chefen först, och hon tyckte att de lät som en bra idé! hehe jäkla trevlig chef man fått!! :D  

som sagt imorgon är de Fredag!!.. Jobb 8-4 och sen Dressyrträning 18:30-19 och sen utgång at night!! vet nu att Hanna och Emilie ska med ut... sen får vi se om de hänkar på fler elr om man träffar folk i stan!
men jag ska nog allt fira lite att man fått jobb och blivit telefonist!!

hittade en gammal bild så ni får se haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0