Onsdag! - dag innan röd dag!

Jobbet flöt på helt ok.. började bra med lite intervjuer sådär innan lunch! sen tog de tyvärr stopp! men förklaringen kan vara att de är röd dag imorgon och de flesta hade ju slutat vid lunch!!
vi slutade 3 men innan dess bytte man projekt sista timmen å ringde till Stockholm! ojoj! dags att tänka på dialekten, även om skånskan försvinner lite när man pratar med okända människor och ska vara tydlig osv! men visste ju att de finns känsligt folk där ute haha! så söta! men änn har man bara stött på trevligt folk. :)
Ledig imorgon men tillbaka på Fredag!

hem fortare än fan! haha nej men nästan iaf :) hade dock tänkt gå en sväng i stan å kolla efter skor!! har ju lovat mig själv att fixa ett par innan syrrans student! och nu är de minsann inte långt kvar.. väldigt exakt 1mån!!
men vi får se hur de blir :P

Nog om det, kan även meddela att d idag är exakt 1år sen man gick på Bal! helt sjukt var tog de året vägen :)
sen har även Lantans 3or tagit studenten idag!! GRATTIS!
känns som igår man stod där å skrek av lycka på studentflaken med en vit mössa på huvudet och en liten "söt" vit klänning.

ikv har man tränat! och hästen levererar!! finfina häst :) anmälde mig även till Klubbtävlingen nästa Lördag! 90, 1m ska vi väll kunna skutta runt :)
La Vesta får även en till guld stjärna! hon klev rakt in i transporten nu när vi skulle hem!! duktiga häst!! hoppas de håller i sig och att hon fattat att det inte är farligt :)

BTW.. ett litet sidå spår. jag körde Transport för första gången i förrgår!! jag tömde den på hö och sen skulle den tillbaka till sin plats för att lastträna La Vesta! så "bara" att backa till bilen och koppla för att sen köra runt Lastbilen i en U-sväng för att parkera mellan vägg å Lastbil.. jag lyckades på första försöket helt utan krussiduller! staketet är helt, lastbilen lika så och inte en skråma på transport elr bil! :) 
inte en dag för tidigt att man tog sig i kragen å flyttade ekipaget! haha! 

Bevis! å även busken är hel!! haha.. den brukar var i riskzonen men de ska gå haha! fullt ratt utslag så blir de bra!!
 

Film från dagen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0