Now here we are, so close, yet so far

Cause you've been hurt before
I can see it in your eyes
You try to smile  it away
Some things you can't disguise
 
Sitter å funderar, och verkställer! ikv ska mitt rum bli 100% klart!! tavlor ska flyttas.. speglar ska upp, citat ska skrivas sen är jag minsann klar! :)
 
Bojsen har tömkörts ikv.. i regnet.. usch nu är de höst!.. han måste även klippas! pälsbollen blir ju svettig på de lilla han rör sig! men ingen aning om det går.. vi får väll se ;) första gången för den lille!
Madenta fick vila.. men hon fick stå med Back on track nu när Bojsen motionerades... Imorn ska vi på återbesök. och hon känns faktiskt gladare!.. min gamla Madenta är typ tillbaka!! :D
 
Dagen har även beståt av Kristianstad... Besökte Lars Wallins utställning.. mamma hade inte sett den.. så vi tog oss en liten sväng :) sen blev de en inspirations tur till Lexinton.. asså galet va fina saker de har! in Love!! men asså prislapparna! fy FAN på ren svenska! det är svindyrt!!
Idag har man även hämtat ut 10st biljetter! kommer bli awesome! :D
 
Imorn kommer Casper å Maja.. se ska rida fille och Nisse.. Maja får ta en tur på lille Nisse.. var ett tag sen, får se vad hon tycker om honom :P
sen blir de Bollerup....
 
Från de ena till det andra... är så sjukt trött på ditt beteende.. jag tvingar inte dig, men vad fan har jag gjort för att förtjäna dit iskalla beteende?!
 
men nu ska jag fixa klart mitt rum! puss å kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0