Wish that I could always feel this way

There's something about the sunshine, baby
I'm seeing you in a whole new light
Out of this world for the first time, 
Ohhh it’s alright
 
Veckans höjdpunkt är ändå Russkul!
Lastade lille Bojsen och körde mot Frosta RF
Först ut var Casper.. han skulle tömköra, det var en konbana med 10 olika "hinder"... slalom, volter, serpentinbågar och vanliga passager det gick väldigt bra.. tyvärr åkte en liten boll ner i gräset, men shit happens.. de var lika duktiga båda 2 :)
 
Sen skulle Maja rida "mini" Dressyr... ett dressyrprogram i skritt och trav, där domaren beömde vägarna, ryttaren, och gångarterna... precis som vanligt ända skillnaden var att domaren även sa till vad de skulle göra
Maja genomförde det bra och även bojsen vär duktig!
 
Sist var det dags för Utställning... mest som en kul grej.. då jag vet han inte är tå "rastypisk"... Russ ska ju gärna vara ganska grova osv.. och lille Bojsen är ju liten och smäcker.. lite mer "sporttyp"
helt okej poäng.. 35p blev det.. så dock ingen "plac" men en 8a på skritten kändes väldigt bra.. speciellt då han ska bli ridponny och skritten är svårast att förändra!!
men de gillade hans temprament..
 
och jag måste erkänna att han lätt var den coolaste 4åringen på plats iaf! älskar verkligen den ponnyn..
hur många 4åringar kan man låta en 9åring rida runt på helt själv.. med massor av andra hästar/människor på ett nytt ställe.. och låta en 11åring tömköra :D
vet inte om det är Casper å Maja som är asgrymma eller ponnyn som är cool! men jag tror att det är en blandning!!
 
Pris fick de också!!
Casper blev 3.a i Tömkörningen.. asgrymt, de som kom före var äldre både ponnyer och "kuskarna" de var ju en grupp för barn upp till 16år sen såg man ju att ponnyerna var äldre..
Maja fick också pris.. deltagar rosett... men jag gissar faktiskt på att hon var en av de bästa då hon blev framkallad först även om hon startade i slutet + att de kallade fram 3st sen gav de dem andra rosetter efteråt!
hon hade iaf 8or på typ allt kanske ngn 7a....
 
Så fina!!
 
finingar!!
 
naw... min lille sportponny!
 
 
<3 älskade ponnybus! du kommer bli en riktig stjärna!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0