Klubbtävling!!

Gårdagens träning gick sådär.... hmm börjar fundera på om Madenta också fick en smäll när hon reste sig för ngn vecka sen.. hon har varit mystiskt stel i nacken sedan dess... och igår blev det för mkt... riktig "trähäst" uscj blir så ledsen :(
så jag lullade mest runt och försökte komma på ngt bra.. masserade och joggade lång/låg, hon blev lite bättre! så imorn blir det lång/låg på framridningen så blir de nog bra... vi gör det bästa för stunden iaf!
   Efter träningen kom Casper å Maja, de putsade,borstade så knoppade jag hästarna.. eller vi hjälptes åt iaf! (även om Bojsen hade kliat ut sin under natten.. så jag fick fixa dem imorse! haha ovan bebis!
 
när vi var klara fick jag reda på att mina kära vänner Robin & Robin "campade" elr ja grundtanken var så men det slutade med att de chillade i husvagnen hemma... jag fick en "inbjudan" så jag körde såklart dit :)
kännde att jag behövde tänka på annat... var ju måttligt nervös över hur Madenta mår och hur klubbtävlingen skulle gå.... Bojsens första ever! och Madenta kan se "se spöken" ibland och hoppa runder!
så jag behövde något annat att tänka på... :)
det blev en trevlig stund med mina favorit pojkar.. haha! asså bättre vänner finns knappt :) puss på er!
 
Idag har det som sagt varit klubbtävling!
att det har regnat det kan man ju säga... ösregnat skulle inte heller vara en lögn! tacka gud för att mina hästar är vana!
jag är helt lyrisk över alla 4... Bojsen är så cool.. bara 4år och tar precis allt med ro, åka transport, stå på tävling, framridning, pubilk, nya hästar.. massor av guld stjärnor till min lille prins!
Maja lika cool som alltid, även hon tar det med ro, självklart vill hon att det ska bli bra men hon har perfekta inställningen... shit happens! om ngt går fel :P
Casper.. ja var ska ja börja :) är så stolt över honom! han var säkert nervös, men det märktes minsann inte! han styrde Madenta dit hon skulle och de komunicerade perfekt!!
Madenta min älskade prinsessa! hon bevisade verkligen att hon är guldvärd! :D
trots ösregn och massor med folk, så visade hon sin tävlingsvana och briljerade... åhh! jag är lyrisk :D
Alvin startade också med en av ridskolehästarna... Katja.
Han klarade det med bravur.. förstod exakt vad jag menade med vägarna och höll igång henne nästan hela vägen! så grymma!!
 
ja som ni förstår kan jag skriva en bok om dagen... men jag tror vi stannar här!
snart ska jag slänga i mig lite mat och gå ut och förbereda inför imorgon!! hästen ska bada,knoppas och utrustningen ska skina!!! Jag lär väll skita i hur det går för just nu är jag så jävla lycklig över att hon kan betesig!! <3
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0