we gon' keep climbing to the mountain top

Your world is my world
And my fight is your fight
 
April April... Whoop! några timmar kvar på denna dag och för första gången på läänge har jag inte råkat ut för några skämt!.. annars brukar jag råka ut för dem ;) så kass!
 
Jag har strålat som solen hela dagen! Våren är minsann på G!! och jag hoppas att det är på riktigt denna gång! 2.a dagen mina prinsessor kan gå utan täcke! det är så jag med glädje borstar bort all grus/lera sen!!
Madenta var pigg och glad innan.. red på fältet och hade det vanliga tränset med 3-delat bett... ska ju rida LA:3 på lördag.. och jisses! det märks att hon går på full ranson med mat nu! men hellre pigg och glad än slö!!!
 
vid 2 kom Moa.. Det blev hoppning på banan med Bojsen. och den ponnyn! OMG!! så klockren och att Moa sitter på ryggen gör bara saken bättre! grym!.. helt klart grym!
vi hoppade både oxer och räcke på 60cm! vilket de gjorde lekande lätt och med marginal! så kapacitet finns det i den lille :) Skoj! så vem vet ngn hopptävling kanske ska planeras till våren?!
 
La Vesta fick springa i kvällssolen! sjukt fin var hon! riktigt riktigt rund och fin i alla gångarter och ville jobba hela passet! underbara du!
har även pratat med min vän Tanja om att vi ska ta tag i det där med träningarna nu när vädret är okej och det går att hoppa ute! Hon har ju sin häst hos min gamla tränare.. och just nu känner jag helt ärligt att det är den ända som skulle passa mig och Lavesta som handen i hansken! vi får helt enkelt se :) men ngn träning ska vi nog kunna planera in :D!!
 
Imorgon kommer Maja, Casper och Linus hit.. Maja ska rida och pojkarna.. ja de ska jag försöka sysselsätta haha! eller de får helt enkelt hitta på ngt! ska "passa" Maja och Casper.. så tänkte jag ju att Brossan har ju också lov.. så han kan ju komma så ses vi allihop istället :D awesome.. hoppas på grymt väder imorn!
 
nu får ni ha det awesome,, det ska minsann jag! Puss på er! XOXO
 
Hur fina är dem lixom!  Awesome!! det är så även jag blir lite tårögd när jag tänker på vilken framtid de kan få tillsammans!!!
 
We should enjoy it while we can
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0