it's a gift worth taking a chance for

A dream like this not something you wish for,
a dream like this not something you ask for,
 
It's the time that you totally screwed up,
Still you're trying to get it out your brain
 
It's all the dreams that never came true,
Cause you're too damn scared to try
 
Living the f*cking dream!!!! Pratade med bästa Hanna igår.. och hon har sina planer för att försöka få mitt liv ännu ett steg bättre.. om det nu är möjligt ^^ som jag ser det är det ju redan perfekt! för nu iaf!.... ni ska veta en sak.. om ni någongång kommer till en fas i livet då allt är perfekt och ni kan inte tänka er något annat... då blir jag ledsen för er skull! för då är det slut..... Det bör alltid finnas något här i livet som vi strävar efter och drömmer om! det får oss att fortsätta kämpa!
Men självklart är det gött att känna hur perfekt livet är!! men det finns alltid små detaljer här och var som kan förbättras... det är bara de att vi glömmer bort de små sakerna när vi mår som bäst! :)
 
'nuff with the pepp talk!!!
 
Snart ska jag hoppa i andra kläder och senare ta mig till skolan... träna det får jag göra ikv... vår husägare har stängt vattnet tillfälligt.. så ett svettigt träningspass är inte att tänka på.. men han får gärna hålla på... det betyder bara att vårat vattensystem blir bättre snabbare och ni som inte redan vet.... nu får ni veta!
Ovanvåningen som idag är som ett tomt skal kommer bli min!!! Whoop,Whoop!
till vintern kommer det bytas värme system i vårat hus så vi måste flytta upp... och när de har fixat här nere och vi flyttar upp så kommer jag ine flytta ner igen!! AWESOME!! så jävla perfekt! ett litet sidospår!
 
True story!! You go girl!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0