Life is good I can't complain

Who says I can't be single
And have to go out and mingle.
I am confident
But I still have my moments
Baby, that's just me!
 
I won't change anything in my life
I'm staying myself tonight
 
Vara migsjälv har aldrig någonsin varit något stort problem... som ni redan vet!
men det ni kanske inte visste är att jag älskar att gör precis det där som retar folk mest!! Det som får mig att sticka ut och provocera!! självklart utan att vara elak på något vis!
 
Jag hör någon säga... Det går inte.. då säger min hjärna direkt... WATCH ME!!
En ganska stor sak inom mitt liv är ju också som ni vet att jag är ingen "tjejtjej"... ni vet en sånn riktig Paris Hilton! haha! OMG!
Jag tycker om att ta lite från allt och mixa ihop det till Wahlström Style!! One of a kind!!
 
Jag är inte den som bara umgås med mina "girls" som jag kallar Gumman, Snäckan, Pinglan osv inte heller den som blir hysterisk över en skorea, gråter över trasig nagel, gråter till alla filmer, konstant tänker på figuren och att kläderna måste perfekt och bikinin ska sitta som en smäck inför Sommaren.. som man slösar bort genom att ligga och slöa på samma fläck dagarna igenom!.... ja ni förstår nog ;)
Evelina Wahlström.... det är hon som trivs bäst i ett ordentligt grabbgäng... där man slipper skitsnack och hela tiden tänka på vad man gör, säger eller hur jag ser ut.. för att inte bli dömd! (kom ihåg att de är vi tjejer som dömmer varann.. därav alla jobbiga "krav" och all bullshit)
hatar och shoppa... det ska gå snabbt och jag vet vad jag behöver! 
Klarar sitta still 10min sen kliar det i fingrarna och jag får myror i benen! Rastlös Deluxe!!!
sen ska ni veta att jag älskar allt som glittar!!! en snygg, tajt, klänning kan väll vara fint ibland.. är ju kvinna lixom ;) Work it!!! men det kan mycket väll "brytas" med ett par converse ist för klackar!
 
De som försökt ändra mig.. har förr eller senare gett upp! :)
kommer aldrig någonsin ändra mig! iaf inte för att någon säger att jag måste!
helvete heller!!! de viktiga är att du själv ska trivas, ha kul och må bra.. kan du det utan att göra någon annan illa då har du hittat rätt!
 
Jag är bara 20... försöker fortfarande hitta "mig själv".. vet inte om jag någonsin gör det... men det är en del av att vara mig! Live, Laugh, Love!!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0