on your shoulders, I can reach an endless sky

Look at me now, I made it
See my hope now, I made it
Reaching things now I never thought possible
Here I am now, I made it
Here is my life, my true dream
 
I'm not gonna stop
Not gonna stop 'til I get my shot
That's who I am, that is my plan
Will I end up on top?

The day a door is closed
The echoes fill your soul
They won't say which way to go
Just trust your heart
Fredag idag... fortf sjuk.. blir inget internat ikv.. orkar seriöst inte! och ska jag bli av med förkylningen så blir det jag och soffan idag också... så hur mycket jag än vill snöra på skorna och ut och springa eller hoppa i ridkläderna och upp på min fina häst så får jag inte!!!
det blir att mysa med dem ist!... de ska allihop får massor mer ompyssling nu ihelgen.. :D
 
Ibland tänker jag på hur lyckligt lottad jag är egentligen, hur vågar jag klaga egentligen?!
vad är där att gnälla över? jag har det jag alltid drömt om och lever drömmen!
lång resa har det varit... men som ni vet What dosen't kill you makes you stronger!
 
Brukar förklara för mina vänner att allt handlar om självförtroende... och hur ska någon kunna tycka om dig om du inte tycker om dig själv.... tro mig jag vet! har själv alltid tampats med folk som vill trycka ner mig... men ist bestämde jag mig för att verkligen visa att om jag sattsade ordentligt på något så kunde jag!
Eftersom jag ändå inte var speciellt omtyckt så isolerade jag mig bland hästarna... byggde upp kunskap och en karriär... hade en dröm om de högsta klasserna!.. de krävdes mer än vad jag trott men jag lyckades!
och innan Ponnytiden var slut så red jag de där Nationella klasserna i FEI tsm med EM ekipage!!
om jag klarat det utan 110% fokus.. de vet jag ej.. men nu i efterhand har varje nej till kompisarnas fester, bio, shopping, strandbesök.. osv osv varit helt klart värt de!! jag nådde mitt mål! och idag tvivlar jag inte längre.. jag vet att vill jag och är villig att sattsa så kan jag!!
Idag kan jag välja mer... då det inte finns någon åldersgräns som sätter stopp.. jag visste innan att när mitt är som 18 är slut så är det försent att tävla ponny.. så skulle jag nå mitt mål.. skulle det göras i tid!!!
 
MEN......
Vem trodde att denna tjej skulle leva mer eller mindre Isolerad i sina drömmar och stänga ute alla i ca 18år, för att sedan träffa just den där personen.. som egentligen funnits inom räckhåll hela tiden.. jag kände direkt att detta var början på en riktig vänskap!
Du vet mina hemligheter, jag vet dina. Inget är för känsligt att prata om. vi har fått stå ut med positiva och negativa kommentarer... men det är bara bevis på att vår vänskap är något som andra vill ha! haha.. oj va vi har skrattat åt er.. och vi tänker inte sluta.. för de kommer inte ni heller :P
Med detta vill jag egentligen bara säga tack! för vad som än händer vet jag att vår vänskap den är för värdefull för att sabba. som du sa... -"Vår vänskap, den är sjukt speciell"
Vi har växt upp i 2 helt skiljda världar.. lever fortf 2 olika liv och kommer alltid att göra... men på något mystigt och ibland skrämmande sätt är vi sjukligt lika!
Så Tack till dig min Vän och store Bror......Robin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0