I have a dream

I know the time is right for me
I have a Dream
 
Lördag! solen skiner och de är 30 grader ute.. hästarna blir ridna senare i eftermiddag, sen får jag börja fixa till bojsen innan jag håller lördagkväll
 
just nu sitter jag här och funderar, vänder typ in och ut på mig själv... jag har länge haft en dröm och om allt går som jag vill så kommer jag förverkliga min dröm.. och de bästa av allt.... helt på egen hand! även om jag självklart kommer behöva lite hjälp i vardagen... men tror nog att det ska lösa sig!!
 
Ja ha.. och hur lyder min dröm då?!... Kan kort säga... Tysk Schäferhund!!
jag vill!! det kommer att krävas tid, träning och massor med disciplin! men jag är villig att satsa!
 
minns när jag jobbade hos Ulla.. de har en underbar schäfer! denna trogna hund spenderade dagarna i mitt sällskap om inte Ulla eller Arne sa något annat!
Tänk er tanken av att ha en uppfostrad och lydig hund som kan följa med ut i stallet, hänga med ut på fältet och alltid finnas där!!  Japp en sån hund vill jag ha! + att de är så sjukt fina :) i mina ögon är det verkligen en HUND!!
 
även om jag gillar den hund vi har och de vi haft, men tyvärr har ingen varit lämplig att följa med... den vi har idag är tillochmed rädd! hon vågar följa med ut när jag fodrar.. så länge det finns staket eller box vägg mellan henne och hästarna är hon nöjd!
 
Nej jag vill ha en ordentlig hund som vågar och lyssnar fullt ut på mig!... så jag kommer gör allt för att äntligen kunna förverkliga min dröm! :)  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0