Seems like yesterday we used to rock the show

Even though you're gone, we still a team
What a life to take, what a bond to break
I'll be missing you
 
Lite sådär nostalgisk sitter jag och kollar på gamla bilder och filmer... fy fan vad jag saknar min ponny!! Virdarnas Snoddas, Ponnyn som byggde upp mitt självförtroende! vi jobbade oss uppåt, och innan vi skildes så hade vi gjort de mesta.. mot alla odds hade du gått LA felfritt.. hoppat 1,35m på träning trots att du bara var 1,37 i mankhöjd!
dressyren ägde du!! kan helt utan att ljuga väga säga att vi gick aldrig utan topp 3 plac under de sista 2åren!!
när man har utbildat en ponny själv så känns framgången lite extra :D
och kan erkänna att när den familjen kom fram på tävlingen i helgen och frågade om jag hade Snoddas kvar så tryckte det på.... under hela dagen hade jag gått och tänkt på alla de gånger jag själv red in och hälsade på domaren med min fina ponny!
Men idag har jag istället min underbara Madenta,, och i henne finns det så många saker som jag känner igen från Snoddas <3
 
men nog om det.. nu ser vi det som är nu och ponnyn jag har idag!! han är minsann inte ett dugg sämre han är faktiskt bättre! han kommer gå långt!!!! :D och med Moa på ryggen så kommer han in på rätt spår redan nu!!
 
Tävlingen gick kanon, solsken och massor av plusgrader, ponnyn blev lite trött, men både han och Moa kämpade på!! och ett enormt + till Moa som håller humöret uppe :D
Bojsen är fortf bara 5år och bara varit tävlingsponny detta året, så formen är inte vad domarna vill ha.. men precis det vi vill ha!!
jag känner mig ganska lugn.. Bojsen kommer äga på tävlingsbanorna snart!! :P
 
nu någon bild
som ni ser är formen lite "öppen" men hallå... han är 5år!!!! perfekt i mina ögon <3
 
Här är Amanda och Chasmir.. Grattis till de fina ritterna!! ni ser ganska tydligt skillnaden på Bojsen och Chasmir... hela hästen är mer "ihop", ge Bojsen lite rutin, styrka osv så kommer han också vara "ihop"
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0