It was love at first sight

We never kissed we didn't even touch
 
Love at first sight... ja så säger jag om min ponny för tillfället! så jävla grym va han idag!
 
inte en ända stavelse på denna blogg sen i Måndags! WTF?!
Veckan rusade förbi! Studentfirande i Onsdags!.. Edvin har nu tagit studenten! Grattis :D
i Torsdags lämnade jag in min sista uppgift! bästa känslan!
Fredagen blev lixom bäst!! kort skoldag som avslutades med middag hos läraren med klassen och de som har gått påbyggnadsåret trevligt :)
Träning på kvällen.. fick reda på att den nyblivna 18åringen Siri var partysugen!! vad gör jag?! lyfter mobilen och ringer min fina vän Laban... Hej! supa ikväll?! svaret blev ja.. och vid 9 åkte jag och Siri till Rinkaby och hem till Oliver där Laban och 2 andra trevligt människor fanns...
vid 11 åkte de andra 2 och vid 12 åkte Siri.. hon skulle ju tävla idag... men jag blev minsann kvar ^^
blev en trevlig och ganska lugn kväll med mina fina vänner :) många givande diskutioner.. det är sjukt hur likasinnade vi är, kanske därför vi trivs så grymt bra ihop!
jag blev hämtad vid 2... skulle ju vara på klubbtävlingen idag så vid 2 avslutade vi hela "kalaset" ;)
 
Idag då! Klubbtävling! OMG säger jag bara! underbar dag!
började med att hjälpa Alvin i knatteklassen.. han red hela banan helt själv och komihåg alla hindren osv! grymt bra jobbat!
Sen var det dags för Maja och Bojsen.. Maja red Bojsen lika bra som vanligt och genomförde en kanonrunda felfritt i 0,30m, sen var det Alvins tur igen ny ponny men det gick lika bra det! så duktig!!
 
Senare var det dags för Moa och Bojsen.. de skulle hoppa LD (60cm)
Bojsen hoppade sjukt fint på framhoppningen och Moa hade 110% koll på banan osv!
hon red honom precis sådär bra som hon gör! dubbeltfelfria och vet ni vad en 2.a plats!!! hur grymt?!
Gladaste hästägaren på plats var nog jag haha!! så stolt över dem!
 
Alla på tävlingen var sjukt duktiga och glada miner på allihop! :) Grattis till fina ritter!
jag mår lite extra bra när jag får ge lite pepptalk till några av barnen! sånt stärker mig och jag får själv en påminnelse till varför jag håller på med detta...
Fick rycka in en snabbis då Ella blev lite rädd när ponnyn hade stannat på ett hinder inne på banan, så pepptalk till gullungen så blev hon på bättre humör! detta barn är så fantastiskt! varje gång vi träffas så påminner hon mig om att vi har likadana bitmärken på underarmen... bitna av samma ponny under förraårets ridläger där jag var lägerledare.. hihi! och hon sken som solen när hon fick hålla i Madenta innan vi lastade igår efter träningen ^^ naw gullunge :D
 
Åh!!! Moa är så go.. vi konstaterade att de som vann klassen är väldigt rutinerade medans moa och bojsen är debutanter... så det var helt ok att se sig besegrade av dem! men bästa komentaren -"Men nästa år rider inte hon B-ponny längre.. med jag har fortfarande Bojsen då!" haha... gullunge!
Känns verkligen bra att jag har hittat rätt ryttare till min stjärnponny! Jag minns fortfarande lilla Moa som red Linus på ridlägret för något årsen när jag var praktikant och hon sög verkligen in all information och kunskap och alltid ett leende på läpparna! "tummen upp!"
 
Fler bilder utlovas... en annan kväll!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0