Not really sure how to feel about it

It's not just something you take, it's given
 
Kan börja med att tack för en grym avslutning på denna härliga vecka!!
Venestadsdansen igår... Jag och Hanna förfestade med gänget för att sedan åka allihop till Venestad!
Lagom sliten var jag när mamma kom och hämtade mig idag vid 12:30! men sjukt roligt var det... träffade massor av underbara människor :)
 
Nu till Parisveckan!!! jisses, vart ska jag börja?!
 
Måndag: buss från Rinkaby, tåg från stan till Kastrup och där hoppade vi på vårat plan som va 2 timmar försenat, så när vi kom fram så blev det att fixa på hotellet.. vi hade 2st lägenheter, sen skulle vi leta upp en trevlig resturang, kolla området sen kallade sängen.
 
Tisdag: Disenyland! nu har vi återupplevt alla minnen från barndomen haha.. alla dessa figurer osv, hela atmosfären är hur skön som helst, även om det blev väldigt mycket att gå.. 7mil har vi räknat fram att det borde bli!
när vi kom hem så började vi letandet efter detta "supermarket" som vi behövde... frukost behövde inhandlas. vi sprang runt som idioter för ngn hade hört att det fanns i närheten och skulle stänga om 15min!!
i sista sekund hittade vi ingången... :P och eftersom vi inte var i Sverige så vet ni ju allihop att Alkohol det kan man köpa precis varsomhelst typ! så med lätta steg gick vi ner till den avdelningen... Öl och cider hamnade i korgen!
vi korkade upp! så jäkla nice! promillehalten steg och vi fortsatte att ha sjukt skoj! vid 3 somnade vi ;)
 
Onsdag: kl 8 ringde klockan och det var dags för frukost... sen när vi var klara så bestämde vi att "supermarket" skulle kollas.. om ni tänker er ett gigantiskt Emporia, Nova Lund eller liknande.. allt från mat till smycken, väskor och kläder... sen skulle det ätas.. sagt och gjort, Pizzan satt fint och precis när vi skulle gå hem så brakade värsta åskvädret lös... tanken slog oss att fönstret i stora rummet stod öppet och Labans väska låg under,, även den öppen!
ovädret verkade inte ge med sig så vi bestämde oss för att springa.. och om vi gjorde! men jag rekommenderar inte att springa direkt efter maten ;)
väl hemma så korkade vi upp! skål på er flickor och pojkar.. men kvällen blev inte så lång runt 12 somnade vi nog... spriten tog slut ^^ haha
 
Torsdag: Dags för att se Paris!
fick tag på buss osv regnet höll dock i sig.. men lagom framme vid Eiffeltornet så kom solen fram!
åkte såklart högst upp!! sen bestämde vi oss för att ta en promenad.. och en lång sådan ;) vi skulle kolla Fotbollsstadion, efter det letade vi upp en tunnelbana som tog oss till Notredam och sen började klockan ticka iväg.. så efter mycket letande hittade vi vårat tåg som skulle ta oss till hotellet.
vi ungdomar börja kolla på klockan och på varann... detta är sista kvällen och vi har ingen sprit! kommer vi att hinna till supermarket innan de stänger??
21:45 kom vi till stationen.. så bokstavligen sprang i förväg för att hitta affären... och vi hann! sådär precis.
rakt ner och fixa alkoholen, chipsen osv!! sen gick vi inom Subway för att ha lite kvällsmat!
Kvällen blev lång och hög promille halt!!! jisses.. runt 5 började vi fundera på att leta upp sovplatserna ;)
 
Fredag: vi tog minsann sovmorgon kl 10 vaknade vi av att Anne bankade på dörren ;)
då var det att börja städa och packa.. kl 12 skulle vi checka ut!
Efter ut checkningen så gick på Sealife.. ett stort akvarium typ ;) sen blev det mat.. och mot flygplatsen och börja resan hem! väl framme på Kastrup hittade vi en kiosk.. 2st cider köptes, haha så klockrent.. Robin och Laban la sina flaskor i bakfickorna medans vi halv joggade till tåget, vad händer jo 2st danskar tar upp Ipaden och börjar fotta xD haha!!
framme i K-stad laddade vi om för midsommarfirandet i Horna...!
vid 1 kom vi dit... de var redan fulla men vi va inte långt efter med en öl till maten, en på flyget och 2st cider på tåget
 
sådär ja... nu vet ni hur jag hade det!! helt jävla awesome!!!
 
som det kan gå ^^ med 4 ungdomar
 
"Dagens ungdomar + Svensk midsommar!" haha ^^
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0