girl you take my breath away

Kvällens Facebook status lyder:
Du måste våga tro och kämpa för det du tror på! Gräset är inte grönare på andra sidan... det blir grönt där du vattnar det!
4år har det tagit.. vi har tagit oss igenom det mesta allt från att inte våga sitta på din rygg pga rädslan för att inte kunna hantera dina "utbrott" till att galoppera barbacka i havet... allt handlar om förtroende! vi har byggt upp ett fortroende för varann... kärlek till dig min vän!
Varje ord kommer rakt från hjärtat! och de summerar dagens tävling! jag fullkomligt älskar min häst!
 
så lugn och avslappnad har hon inte varit på länge... och dessutom va tävlingarna i ridhus... Madenta avskyr det! men när domaren blåste och hälsade oss välkomna så stängde hon av... men på rätt sätt hon började lyssna på mig och bara mig!!
under ritten så smällde en dörr igen men hon brydde sig inte... andra "störningsmoment" fanns.. men den "gamla" överspända Madenta fanns inte där :D hon va såklart lite spänd... men det gick fortf att påverka henne... de brukar jag inte kunna! %en blev inte kalas bra men... 61,4% är helt okej... och kom precis utanför placering... lite sur såklart men de kan kvitta för hon gjorde de jag bad henne om! vad mer kan man önska?!
 
Denna helgen har varit så in i helvetes bra!! imorgon kommer jag åka till jobbet full med energi och sen kommer veckan springa iväg! de känner jag på mig!
på tisdag kommer Andreas och Jonas tillbaka! asså jag trodde knappt att man kunde sakna sina kollegor... men tydligen!
Andreas har varit en vecka på Teneriffa hoppas de har haft det bra :)
Jonas åkte norrut i Fredags.
men båda är tillbaka på Tisdag :P
Onsdag - Fredag kommer jag köra Åhusrundan! Yes lixom! trivs jävligt bra med den rundan... haha, även om jag trivs med den jag har nu också... men Åhus känns mer "bekant" haha!
 
nu ska jag snart ut och fixa stallet.. plocka undan i trädgården... det kommer tydligen en storm :/
jaja puss på er! här är videon från idag!!
 

Kommentarer
Postat av: Lars Wahlström

Jag har sett filmen från dagens tävling. Blev lika imponerad som när jag såg er live. Jag begriper inte så värs mycket om denna sport, men det lugn och harmoni som rådde mellan er i ritten var i mitt tycke roligt att se. Lycka till i fortsättningen, hälsar en stolt farfar-

2013-10-27 @ 19:49:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0