This is your one life

All I wanted was to break your walls
 
Torsdag! fina Torsdag.. Jobbet ja jag kan ju säga att jag nästintill halverade dagens leveranser... suck! känns som allt kommer imorn,,, men men så blir det ibland :P
ändå skönt med en lugn runda... och jag lyckades även hålla 1timmes lunch! och ändå vara tidigt tillbaka i Hässleholm!
 
Älskar verkligen mitt jobb... hoppas varje dag att Pelle ska komma och säga... Åhusrundan är din!, passar som handen i handsken.. ett extra + är ju att jag och lastbilschaffisen Niklas aka "Winther" sammarbetar sjukt bra!
tar inte många sekunder innan vi båda bryter ihop i ett skrattanfall!
 
men så är det med de flesta på terminalen.. som sagt så är det alltid fullfart och nära till skrattanfall i min & Pias "hörna" med våra råa skämt, och förmåga att visa vår manliga sida med en liten dos av vår kvinnliga charm så tror jag att grabbarna trivs! eller det är iaf vad de säger haha!!!
 
Alla på terminalen har ju fattat att jag är ganska snabb i käften och svarar snabbt på ett skämt... sen är jag ju inte så satans känslig heller utan kan lätt ta en kommentar eller ett "elakt" skämt haha.. jag kontrar oftast med ngt bättre :P
 
jag kan lixom inte beskriva stämningen med ord.... den måste upplevas! vi är ett team allihop! jobbar för samma sak och vill uppnå så bra resultat som möjligt allihop! detta görs alltid bäst med ett leende på läpparna, även om vi får sjukt många paket och vi har en "helvetes-dag" framför oss så är de viktiga att vi håller humöret uppe och kan ge oss ut på våra rundor med ett leende på läpparna och även om vi kommer tillbaka i sista sekund med återtag osv så ska det inte dröja länge innan man är lika glad igen... och jag vill lova att det räcker med att träffa kollegorna 5min sen är alla beskymer  under dagens runda borta!!
 
nej nu ska jag sova satans trött! även om jag var tidigt inne på terminalen så blev det att hjälpa dem att packa lastbilarna till Helsingborg... så en timmes övertid... Hej lixom!
imorgon ska Madenta trimmas... Tävling på Lördag! Hopptävling!! OMG fixa broddhål, kolla så magplattan passar, putsa!!! nervös tjej!! hejhej!
 
Team Åhus! behåller gärna bil 505... men det är inte jag som bestämmer haha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0